Kommende hold i 2019/2020

Peeruddannelsen er et kompetenceudviklende uddannelsesforløb på 13 uger for dig som har egne levede erfaringer med psykisk sårbarhed – og gerne vil bruge disse erfaringer professionelt.

Peer-uddannelsen er lige nu i gang i både Aarhus og Randers. Peer-uddannelsen udbydes igen i efteråret 2019.

I Aarhus starter uddannelsen den 3. marts 2020. Der er ansøgningsfrist til uddannelsen den 6. januar 2020 kl. 12 og optagelsessamtaler forventes afholdt i uge 4 og 5.. Du finder ansøgningsskemaet her.

Når ansøgningsskemaet er udfyldt sendes det ved at gå ind på følgende link  https://psykiatrienshus.aarhus.dk/kontakt-os/ – nederst på siden (i det grå felt) står der ”skriv sikkert til Psykiatriens hus, Aarhus Kommune”.

I Randers starter uddannelsen den 9. september. Der er ansøgningsfrist til uddannelsen den 6. august og optagelsessamtaler forventes afholdt i uge 33. Du finder ansøgningsskemaet her.

Viborg starter uddannelsen den 12. september. Du kan ansøge fra den 12. juni og ansøgningsfristen er den 23. august. Optagelsessamtaler forventes afholdt i uge 36.  Du finder ansøgningsskemaet her. Hvis du vil høre mere om peer-uddannelsen i Viborg, kan du desuden deltage i infomøde den 19. juni kl. 13-15 på Center for Mestring, Caféen, Søndersøparken 16, 8800 Viborg.

Efter det 13-ugers undervisningsforløb er der en obligatorisk praktikperiode på op til fire måneder.

Clock