Kommende hold i 2018

Peer-uddannelsen udbydes igen i efteråret 2018. Peeruddannelsen er et kompetenceudviklende uddannelsesforløb for dig som har egne levede erfaringer med psykisk sårbarhed – og gerne vil bruge disse erfaringer professionelt.

I Viborg starter næste uddannelse 22. oktober 2018 og slutter 31. januar 2019. Derefter er der praktik fra uge 8 til uge 24. Der er informationsmøde vedrørende peer-uddannelsen 23. august og optagelsessamtaler forventes afholdt i uge 39. Du finder ansøgningsskemaet på Recovery-skolens egen hjemmeside her.

I Aarhus starter uddannelsen den 3. september og slutter den 6. december. Der er ansøgningsfrist til uddannelsen den 13. august og samtaler forventes afholdt i uge 34. Du finder ansøgningsskemaet her.

I Randers starter uddannelsen den 10. september og slutter den 14. december. Der er ansøgningsfrist til uddannelsen den 8. august kl. 12 og samtaler forventes afholdt den 13. og 14. august. Det er vigtigt at du som ansøger holder disse dage åbne, så du har mulighed for at deltage hvis du bliver inviteret til samtale. Du finder ansøgningsskemaet her.

 

Efter det 13-ugers undervisningsforløb er der en obligatorisk praktikperiode på op til fire måneder.

Clock